Interviuri

Baba Ekaterina declară că magia este cea mai veche ştiinţă din lume

0 168

Baba Ekaterina, trecută de 80 de ani, este una dintre cele mai apreciate vrăjitoare de la noi, stimată şi preţuită de persoanele cărora le-a rezolvat cazurile şi de altele, care vor să-i calce pe urme şi să deprindă tainele magiei. Alături de dânsa lucrează cu profesionalism în cadrul ritualurilor fiica ei, Aurelia, de asemenea o mare expertă în domeniul magiei. Amândouă reuşesc să facă adevărate minuni şi să salveze sufletele căzute sub imperiul grijilor şi neputinţei, să le redea speranţele şi pofta de viaţă.

Există multe umbre cu privire la apariţia magiei, doamnă Ekaterina. De unde şi când a apărut în lume?
Magia este o componentă a istoriei umane, putem spune. Nimeni până acum nu a reușit să ajungă la un acord cu privire la locul de unde a venit. Se presupune că această istorie datează de mii de ani, că magia îşi trage originile în principal din aşa numitele religii păgâne.
Dumneavoastră ce fel de magie practicaţi, doamnă Ekaterina?
Eu practic magia albă, care are mari caracteristici cu magia tradiţională.
Despre practicarea magiei albe găsim lucrări şi multe referiri la mai multe culturi vechi.
Aşa este, iată o dovadă că magia despre care vorbim şi o practic de nenumăraţi ani este extrem de veche, milenară.
Credeţi că magia va dispărea într-o bună zi?
Magia a supravieţuit până acum…
Deşi a trecut prin perioade de răstrişte, prin interziceri şi hăituielile vrăjitoarelor, prin vânarea lor sau chiar arderea pe rug, în epoci de tristă amintire.
Da, din păcate. Au fost epoci pline de tristeţe, încărcate de mult obscurantism, în special în Evul Mediu. Lumea credea ceea ce i se spunea că este bine sau rău şi ura magia şi vrăjitoarele, deşi, ca şi acum, îi cer ajutorul, în mod direct sau în secret. Nu se poate o societate fără ele, este foarte evident.
Dar în timpul comunismului?

Magia era interzisă în mod oficial în perioada comunistă, şi aici nu mă refer strict la cea condusă de Nicolae Ceauşescu. Dar să nu uităm că însăşi familia prezidenţială apela la noi, desigur discret şi există destule mărturii în acest sens, pe care le cunoaşteţi.
Era greu să vă practicaţi meseria în perioada comunistă?
Greu… dar mă descurcam şi eu cum puteam, pentru că aveam o familie mare de întreţinut. Am muncit enormt, din greu, cu picioarele în apă toată ziulica… adunam plante, făceam ritualuri în locuri ferite şi linişitite iar oamenii care aveau nevoie de mine ştiau să mă găsească. nimeni nu pleca din casa mea nemulţumit, pot s-o spun cu mâna pe inimă. harul pe care l-am moştenit din generaţie în generaţie şi experienţa pe care am acumulat-o pe parcurs m-au ajutat să am şi rezultate, astfel încât oamenii care mă căutau să fie şi ei mulţumiţi de serviciul meu.
Ca şi acum!
Da, însă este total diferit, credeţi-mă. În prezent vrăjitoarele se bucură de libertate, de înţelegere, oamenii ştiu că le facem bine şi ne apelează. Publicitatea este la liber şi este normal. Pretutindeni în lume este aşa. Oamenii au nevoie, măcar o dată în viaţă de o vrăjitoare! Cine nu are probleme?

Cu toate acestea, în zilele noastre, vedem tot mai mulți oameni care revin la sursele magiei albe, pe care o consideră aproape de natură, la fel ca în cele mai vechi timpuri.
Este foarte bine… Oamenii sunt inteligenţi acum şi înţeleg că sunt minţiţi în multe privinţe de către specialişti, că li se ascunde de multe ori adevărul datorită unor interese meschine.
Nu se mai tem de vrăjitoare şi au prins curaj!
De ce să se teamă? Păi noi vrem să-i ajutăm, nu să le facem rău. Trebuie să ştie că eu sau altă vrăjitoare, de pildă fiica mea, Aurelia, care stă lângă mine permanent pentru că am îmbătrânit şi uneori, vederea îmi joacă feste, reuşim acolo unde specialiştii sau alte vrăjitoare dau greş. Experienţa este esenţială. Avem ritualuri vechi pe care le folosim şi care funcţionează perfect, ştim secrete păstrate dăn generaţie în generaţie iar împreună ducem la bun sfârşit o lucrare magică.
Vrăjitoria include mai multe teme, cum ar fi magia albă, magia neagră, magia roşie, magia verde sau magia albastră. Ce ne puteţi spune despre ele?
Vrăjitoria, așa cum am menționat, este un termen generic care acoperă mai multe discipline ale magiei. Noi nu facem astfel de categorii, cum vă place să le creaţi la nivel teoretic. Lucrurile sunt mai simple şi eficiente. Dacă vreţi, putem vorbi în termeni de bun şi rău, iar aici sunt incluse magia albă şi magia neagră.
Vedeţi magia ca pe un întreg?
Magia este astfel. Căci, uite, cine poate spune ce este bine şi ce este rău? Lucrurile sunt uneori necunoscute şi depind de cel care le priveşte. De foarte multe ori magia este asociată cu forțele oculte, cu răul și, prin urmare, în general, cu magia neagră. Deşi adevărul este altul!
Depinde de cunoştinţele celuilat?
Exact, dacă el nu ştie ce facem, cum să ne judece corect? Nu face nicio greșeală, de fapt ci este ignorant ca mulţi alţii. Nu, nu vă temeţi de magie sau de vrăjitorie. Scopul nostru esenţial este acela de a face numai bine.
Şi cele care fac rău, cu magia neagră?
Rău? Ce este răul? Dacă o clientă vine la mine şi-mi spune că soţul o bate zilnic şi că nu mai suportă acest coşmar, că trebuie să o scap cât mai repede, este bine sau rău? Eu nu ştiu.
Dar interveniţi asupra destinului!
Da, dar la cererea persoanei şi pentru un timp limitat.

baba ekaterina 337

copyright Vrăjitoarea baba Ekaterina

Există multe persoane care ne-au cerut să vă cerem nişte principii care vă călăuzesc în practicarea magiei de zi cu zi, deoarece ştim că deţineţi foarte multă înţelepciune. Puteţi să le dezvăluiţi marelui public?
Da, cu dragă plăcere. Orice vrăjitoare trebuie să ştie că există 22 axiome magice, pe care eu şi cele care lucrează cu mine, le respectăm cu sfinţenie.
1. Nimic nu poate rezista din voia vreunui om, atunci când el știe adevărul și vrea binele.

 1. A vrea răul cuiva înseamnă de a dori moartea. O voință teribilă este un început de sinucidere.
 2. A vrea binele cu violență înseamnă de fapt de a dori răul, pentru că violența produce dezordine și tulburări ale răului.
 3. Putem și trebuie să acceptăm răul ca un mijloc al binelui, dar nu trebuie să-l doriţi niciodată, nici să-l faceţi, altminteri veţi distruge cu o singura mână ceea ce construiţi cu alta. Buna-credință nu scuză niciodată mijloacele urâte, ea le corectează doar atunci când apar şi le condamnă, atunci când sunt luate.
 4. Pentru a avea dreptul de a poseda întotdeauna, trebuie să ai multă răbdare și timp.
 5. Să-ţi petreci viața pentru a şti ce este imposibil de a avea întotdeauna, înseamnă de fapt de a abdica de la viață și să accepţi eternitatea morții.
 6. Cu cât mai mult dorinţa ta va depăși obstacolele, cu atât mai puternic vei fi.
 7. Când voința ta este dedicată absurdului, ea va fi respinsă de dreptatea eternă.
 8. Dorința omului cinstit este chiar voinţa lui Dumnezeu și este legea naturii.
 9. Voinţa se vede prin inteligenţă. În cazul în care voința este sfântă, punctul de vedere este perfect.
 10. Când faceţi fantome, aduceţi în lume vampiri, și aceştia îşi vor hrăni copiii cu un coșmar voluntar cu sângele tău, cu viața ta, cu inteligența și rațiunea ta, fără a fi satisfăcuţi vreodată.
 11. A afirma și a dori ceea ce ar trebui să fie, înseamnă de a crea. A afirma și a dori ceea ce nu ar trebui să fie, înseamnă de a distruge.

13 Lumina este un foc electric dar prin natura serviciului voinței: ea luminează pe cei care știu cum să o folosească, ea îi arde pe cei care abuzează.

 1. Imperiul lumii este imperiul luminii.
 2. Marile minți a căror voință se echilibrează rău seamănă cu cometele, care sunt ca nişte sori avortaţi.
 3. A nu face nimic este la fel de fatal ca să faci rău, dar este ceva mai laş. Cel mai de neiertat dintre păcatele de moarte este inerția.
 4. A suferi înseamnă a lucra. O durere mare suferindă este un progres. Cei care suferă mult trăiesc mai mult decât cei care nu suferă.
 5. Moartea voluntară prin devoțiune nu este sinucidere, este apoteoza voinței.
 6. Teama nu este decât o lene a voinţei, și de aceea opinia îi acceptă pe laşi.
 7. Ajungeţi să nu vă mai fie teamă de leu, iar leul se va teme de tine. Spune-i durerii: vreau să fii fericit și să fii o plăcere, chiar mai mult decât o plăcere, o bucurie.
 8. Un lanț de fier este mai ușor de rupt decât un lanț de flori.
 9. Înainte de a declara un om fericit sau nefericit, trebuie să ştii în ce direcţie se îndreaptă voinţa lui.
  Foarte interesante principii filozofice pentru o vrăjitoare cu o aşa de mare experienţă. Spuneţi-ne, există ceva ce nu puteţi rezolva?
  Am atât de multă experienţă încât consider că practic, eu şi Aurelia putem să ducem la bun sfârşit toate cazurile dificile cu care ne-am putea întâlni la un moment dat, cazuri legate de farmece şi de vrăji, desigur. Vorbesc aici de scoaterea argintului viu, de aducerea înapoi a persoanei iubite, de dezlergarea cununiilor, de adus spor în casă sau în afaceri etc. Prin puterile noastre recunoscute unanim pretutindeni putem să ajutăm oamenii cu mari probleme de sănătate sau lipsiţi de şanse.

Numele de vrăjitoare are vreo importanţă în practica dumneavoastră?
Numele de vrăjitor (vrăjitoare) pe care îl alegeți, nu ar trebui să fie ales ușor. Numele este încărcat cu o energie specială care duce direct la tine.
Ce recomandaţi prin urmare persoanelor care debutează în magie?
Eu recomand cu tărie să ai două nume. Primul vă va servi dacă faceţi parte dintr-un cerc, un clan sau o adunare. Cel de-al doilea va fi cel pe care îl veţi utiliza numai dvs., va fi unic!
Ce nu recomandaţi noilor vrăjitoare?
Evitați să luați nume comune, cum ar fi: Merlin, Harry Potter, Akasha, Lilith și altele.
Cum se poate crea un cerc de protecţie cu energia ta?
Tehnica este simplă, dar foarte practică. Tot ceea ce trebuie să faceți este să ne imaginăm că energia iese din degetul tău, energie foarte albă și radiantă. Va trebui să-i dai înconjur, spunând:
Nu las să intre decât binele, nu las să iasă decât binele.
Imaginează-ţi apoi că acest cerc te urmeze oriunde te duci și atât timp cât vei crede în cercul tău de protecție, acesta va rămâne în jurul tău și te protejează.
Vă rugăm să ne spuneţi ce credeţi că reprezintă magia albă? Cum s-ar putea ea defini?
Magie albă este cea mai veche ştiinţă din lume. Aceasta permite omului de a face lucruri pe care el-însuşi nu poate să şi le explice întotdeauna. Magia este o armă eficace împotriva magiei neagre, care utilizează forțelele răului, în scopul de a face rău. Magie albă foloseş dragostea, forțele naturii și voința în scopul de a putea modifica sau schimba anumite evenimente din soarta noastră. Utilizarea plantelor magice, pietrelor preţioase cu puteri magice, precum și a talismanelor este foarte frecventă în practicarea magiei albe, vă asigur. De asemenea, se folosesc şi cele patru elemente (pământ, apă, aer și foc), spiritele naturii și luna în anumite ritualuri.
Mulţumim pentru acest interviu şi vă urăm viaţă lungă, sănătate şi numai cazuri rezolvate cu succes.
Mulţumesc şi eu. Doamne ajută!

Interviu realizat de Marian Deaconu

Contact: 0720.920.862

(Visited 230 times, 1 visits today)
Content Protection by DMCA.com

Lasă un comentariu

Banner-300x150-vrajitoarea Columbia
Banner 300x150 tamaduitoarea Crina
Banner 300x150 clarvazatoarea Doina
baba ekaterina banner mic
Melisa-banner-mic-ok
Banner 300x150 Valentina 2
Banner 300x150 vrajitoarea Nectaria
Banner 300x150 tamaduitoarea Monica
Banner 300x150 Elena 8
Banner 300x150 tamaduitoarea Gabriela
Banner 300x150 Sidonia 2
Banner 300x150 Cristina 2
Banner 300x150 vrajitoarea Aurelia Ardeleanca

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Bucuresti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ploiesti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Buzau

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Galati

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Craiova

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Brasov

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Timisoara

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Iasi

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cluj Napoca

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Giurgiu

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Constanta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Braila

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare America

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Italia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Spania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Austria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Franta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Germania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cehia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Grecia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ungaria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Federatia Rusa

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Anglia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Olanda

Credință

Religie

Interviuri

Abonează-te la Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a te abona la acest site și pentru a primi cele mai noi notificări prin e-mail.

Alătură-te celorlalți 1.199 de abonați

Vizitatori

Flag Counter
Hide