Multumiri adresate vrajitoarelor

Mi-a adus-o în braţe după o despărţire dureroasă

0 27

Am apelat la vrăjitoarea Melisa din România, pe care o cunosc din Los Angeles, California,  pentru că aveam nevoie de sfatul şi ajutorul ei. Eram pierdut…

 

copyright Melisa

 

 

Nu de foarte mult timp, m-am întâlnit cu o femeie minunată, femeia la care am visat mereu… am fost dependent de această imagine, se potrivește cu tot ce am visat întotdeauna. Dar, am făcut o mare greșeală în viața mea.

Această bijuterie ascunsă în vârstă de 21 de ani, o blondină super sexy, avea alte ambițiile decât mine. Era prea frumos ceam vrut eu! Open-minded, foarte inteligentă, spontană, veselă, era idealul meu, ce mai, este purul adevăr.

Ne-am dorit să facem toate nebuniile din lume, să încălcăm toate regulile de convieţuire civilizată, cum ne învață religia, de pildă. Eram nişte nebuni îndrăgostiţi.

Ne-am decis să mergem în vacanță în Montana, ​​timp de patru zile pentru a ne cunoaşte şi mai bine și pentru a discuta despre un posibil viitor comun.
Nu știu de ce, probabil, de teamă să nu o pierd, am mințit în legătură cu trecutul meu. Și că eram de 5 ani în căutarea acestui tip de fată … Nu am reușit mereu să-i spun adevărul … dar de fiecare dată când doream am auzit o voce în capul meu spunându-mi „dacă-i spui, o pierzi.” M-am învinuit atât de mult pentru că i-am ascuns adevărul, care bănuiam că o va deranja.. şi am mințit-o cu neruşinare.

 

 

copyright Melisa

 

 

Mă simţeam ca un mincinos patologic! Mă dorea onest și sincer cu ea … Am mai fost căsătorit. Ea a aflat, nu ştiu cum şi m-a părăsit fără regrete, ceea ce era deja destul de greu de suportat, dureros la maxim. Din fericire, am apelat la doamna Melisa, cu care m-am împrietenit şi uite că mi-a adus-o în braţe. Ce aş fi dorit mai mult? Sunt în extaz!! Mii de mulţumiri.

                                                                                      Nicholas, Denver, SUA

 

 

Contact: 0723.448.874, 0744.929473

Contact telefon SUA: +17142767180

 

 

Adresă Facebook:  https://www.facebook.com/vrajitoarea.melisa

 

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

(Visited 38 times, 1 visits today)
Content Protection by DMCA.com

Lasă un comentariu

Credință

Religie

Interviuri

Abonează-te la Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a te abona la acest site și pentru a primi cele mai noi notificări prin e-mail.

Alătură-te celorlalți 1.147 de abonați

Vizitatori

Flag Counter
Hide