Interviuri

Vrăjitoarea Melisa declară că vrăjitoria trebuie făcută cu pasiune şi cu sufletul curat

0 156

Vrăjitoarea Melisa este cunoscută pretutindeni. I-am solicitat un interviu privind arta magiei sale, la cererea dvs.
De ce este nevoie pentru a practica această meserie milenară şi complexă?
Oh, de multe, fireşte. Nu oricine poate înţelege tainele magiei. Dar dincolo de perserverenţă zi de zi şi de acumularea unor cunoştinţe vaste şi temeinice, este nevoie să te naşti cu acest har minunat. Eu l-am moştenit de la mama mea şi de la Dumnezeu.
Magia albă aduce numai bine omului şi este o cale alternativă la alte rezolvări fericite în favoarea oamenilor care au probleme.
Dar există şi magia neagră şi prin aceasta se face rău, se ştie.
Aşa este. Magia neagră este folosită de unele vrăjitoare la comandă, pentru a răzbuna pe cineva şi ca acea persoană să obţină ceva în mod fraudulos, împotriva destinului firesc.
Deci ar trebui totuşi să ne temem de magie !

Melisa

Melisa

Magia are căile sale, depinde de calea aleasă. Dar o precauţie este necesară întotdeauna.
De ce vreţi să ajutaţi oamenii, când sunt atât de mulţi care vor să le facă rău, după câte constatăm ?
Tocmai pentru că există atât de multă Răutate şi intoleranţă în lume, m-am aliat cu Binele. Vedeţi ce se întâmplă cu aceşti terorişti, cu instabilitatea perpetuă care ne provoacă o teamă de viitor. Avem nevoie de speranţe, de certitudini.
Este o convingere profundă această atitudine faţă de om ?
Este ţelul meu, da, recunosc. Dacă nu faci vrăjitoria cu pasiune şi cu sufletul curat, atunci să ştiţi că totul este în van şi, mai devreme sau mai târziu dai greş.
Vi s-a întâmplat ?
În orice meserie există momente de cumpănă…
Dar poţi să ai eşecuri şi din alte motive, nu ?
Da, perfect adevărat. De pildă, dacă clientul meu nu este sincer cu mine şi-mi ascunde informaţii vitale pentru cazul său, atunci normal că nu-l voi putea ajuta după cum doresc şi lucrarea magică s-ar putea să nu iasă… Dar trebuie să crezi întotdeauna în ceea ce faci, iar cazurile pe care le-am rezolvat de-a lungul timpului, sunt dovezi clare că se poate, că magia este o cale esenţială de cunoaştere, este o ştiinţă foarte veche, milenară pe care te poţi baza atunci când îţi este cel mai greu în viaţă.
Sunteţi invidiată în breasla dvs. ?
Păi cine nu este atunci când ai rezultate ? Dumnezeu este sus şi ne judecă pe toţi. De fapt, pe mine mă interesează numai să rezolv cazurile dificile ale clienţilor mei, să ştie că există întotdeauna o speranţă în mine sau în vrăjitorie! Este extrem de important, credeţi-mă.
Ce fel de magie practicaţi ?

wow Melissa
Sunt mereu în slujba Binelui, deci practic magia albă pentru că eu cred sincer în oameni, dar practic şi magia neagră la nevoie.
În magie există patru elemente: aer, pământ, foc şi apă.

Ţineţi cont de ele când faceţi un ritual ?
Da, întotdeauna. Orice vrăjitoare trebuie să facă asta ! Elementele esenţiale ne ajută în realizarea ritualurilor magice şi dau sens acestora, ne duc spre succes. Aerul este asociat, se ştie, cu călătoria, instrucţiile, studiul, libertatea, cunoaşterea. Se asociază cu ierburile mirositoare, cu florile fine, cu pietrele uşoare şi transparente, cu păsările, cu primăvara, cu Estul… Cunoaşterea mea şi informaţiile importante pe care le primesc mă ajută să rezolv un caz complicat.
Astrele ne influenţează viaţa, după cum se spune?
De la început nostru, de la naştere şi până la moarte. Suntem mereu urmăriţi de ele şi ne călăuzesc paşii.
Care este atmosfera în lumea vrăjitoarelor? Există rivalităţi? Eşecuri demne de semnalat opiniei publice? După ce ar trebui să se ghideze o persoană neiniţiată pentru a vă cere ajutorul şi a vă alege?
Situaţia actuală este generată mai mult de cea socială, de criza economică care ne macină zi de zi. Ca în orice activitate. Eşecuri… Pe mine mă interesează exclusiv munca mea, nu ce face una sau alta. Şi când eşti acolo sus, normal că apar şi comentarii, rivalităţi etc. Este în natura umană! Dar pentru a vă răspunde la ultima întrebare, un neiniţiat ar trebui să se ghideze atunci când face alegerea unei vrăjitoare după notorietatea sa şi după realizările ei.
Dar unele nu sunt fabulaţii?
Poate că sunt la unele vrăjitoare care doresc cu orice preţ să iasă în evidenţă. Valoarea însă se vede de la distanţă, zic eu.
Traversăm o perioadă benefică pentru magie?
Da, apropierea sărbătorilor de iarnă este extrem de bună pentru făcut ritualuri de împreunare sau aducerea persoanei iubite înapoi, de pildă. Oamenii trebuie să mă caute dacă au probleme de această natură, în special şi vor ca să beneficieze repede de acest context pozitiv.
Mulţumesc pentru acest dialog.
Şi eu. Fiţi pozitivi şi deschişi dorinţelor astrale. Dumnezeu să vă ajute pe toţi.

 

Interviu de Marian Deaconu

Cea mai puternică vrăjitoare din lume, vrăjitoarea Melissa poate fi găsită acum în America cât și în România. Aveți la dispoziție numărul din America și numărul din România. Pot fi contactată în America la orice oră!

Contact: 0723.448.874, 0744.929473

Contact telefon SUA: +17142767180

Adresă Facebook:  https://www.facebook.com/vrajitoarea.melisa
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Vizitaţi şi pagina ei de pe www.vrajitoarero.com

(Visited 185 times, 1 visits today)
Content Protection by DMCA.com

Lasă un comentariu

Credință

Religie

Interviuri

Abonează-te la Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a te abona la acest site și pentru a primi cele mai noi notificări prin e-mail.

Alătură-te celorlalți 1.147 de abonați

Vizitatori

Flag Counter
Hide